Welkom op de site van Kinderpraktijk Straal

Kinderpagina

Bijna alle kinderen hebben weleens ergens last van. De één is bang voor spinnen of in het donker, de ander voelt zich vaak alleen omdat hij denkt dat niemand hem begrijpt, weer een ander vindt het helemaal niet leuk op school of heeft vaak ruzie met vriendjes of vriendinnetjes.

Heb jij dat ook wel eens? Of is het iets heel anders waardoor je je onzeker, verdrietig, bang, boos of rot voelt? Misschien kan ik je helpen! Ik ben kinder- en jeugdtherapeut en werk met kinderen van ongeveer 4 tot 18 jaar. Ik kan samen met jou op zoek gaan naar wat er aan de hand is en ontdekken wat er nodig is om je je weer goed te laten voelen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat kan op verschillende manieren. Het kan zijn dat we erover praten, tekenen of kleien, verhalen verzinnen of er oefeningen over doen. Ook kunnen we knutselen of op de balansplank. Net wat bij jou past!

Als jij en je ouders hebben besloten dat ik je zal gaan helpen, mag je elke week een uur komen. Soms vinden kinderen dat de eerste keer een beetje spannend, maar meestal is dat heel snel over. Je ouders brengen je en halen je weer op. Af en toe praat ik weer met je ouders om te vertellen wat we allemaal gedaan hebben en wat jou allemaal kan helpen om je beter te voelen. Ik bespreek dan eerst met jou of er ook dingen zijn die je liever geheim houdt, want dat mag natuurlijk.

Als je je na een aantal weken weer vrolijker en sterker voelt zijn we klaar!

Wie weet tot ziens!!!

Groetjes, Simone

Tom website IMG_0901 IMG_1301 IMG_1475